Архiтектура новий мезовiрш

Надіючись на нАтхненні результати,
АстРально заглиблюючись у красу веж,
Сталістю відтяти Хронічні постулати,
Синню Істини домалювати думок кортеж,

На німу Традицію повісити прикрасу тиші,
В стЕрео почути відлуння світлих небес,
Прагнути бучно, якомога Красивіше
ПривіТати виднокрай твердих фасадів тілес,
Крізь вУлиць химерні малюнки мчати додому,
Сповненим Радості людям стирати втому,


Освітлюючи перетин мАсштабних шляхів.

© Марина Чиянова

*З повагою до архітекторів, дизайнерів-урбаністів України різних часів.

Це мезовірш, виділене великими літераами слово "архітектура" проступає крізь тло віршованого твору.


Рецензии