Симфонiя тишi

Вибороти право на тишу,
На ігнорування світу навколо,
Мовчазне спостереження
Вогнів міста...

Коли я згадую про Вас,
Всередині все замерзає,
Але візерунки на вікні душі
Занадто красиві.

Вкриті інієм сни
Заводять щоразу далі
До світу інкунабул та чарівного зілля,
Де ми говоримо всіма мовами,

А надто -
Середньовічними.

Дракон ховається там,

Куди не ходять найсміливіші тигри,

І якби на його величних крилах

Змія могла злетіти...

© Марина Чиянова


Источник: https://ryfma.com/p/PeCKpZAJv7c5s44SG/simfoniya-tishi


Рецензии