Ос нь

Жовті листя,
Жовтень тисне,
Не забутими стежками.


Що ми різни,
Що не разом,
Скажеш лиш думками.

Льється дощик,
Поміж містом,
Ти і я чужіє..

Я залізний,
Ти в пластмасі,
Все вже перевірив...

Льється дощ, але все сухо,
Листя падають під землю,
Я відчув себе в намисті,
Осінь не сумує.

Листопад також дарує,
Радості і грусті,

Я любив тебе чужую,
Осінь все відпустить.

В Україні світле небо,
Не відчути жалю,

Я живу, милуюсь світом,
Не чакав врожаю.

Тож таке життя малята,
Сказочки не наніч,

Осінь різна, і яскрава,
Не чіпайте зграю.


Рецензии