Посвята В. I. Гайдаjeнко НСЖУ

Сталість життя

Ми живемо на тлі епох,
Ми міряємо пульс століть,
Важливість має кожен крок,
І неба чистого блакить...

У Вашім слові - світлі дні,
У ньому ж - доби грозові,
І правда, і бентежний гнів,
І форми, чисті та нові.


13.10.21


Рецензии