Вiчнiсть мезовiрш на честь I. Сiкорського

Складаючи голоВи,
дІючи часто необачно,
уЧені зосередились на істині
оНовлення глибинних і точних знань,
вІдрізнятися часто буває важко,
кСилофони громадської думки заглушують формули
сТратегічно важливих розрахунків, але
тЬмяну пустоту невігластва подолано.

* Мезовірш.

З великих літер складається слово "Вічність", і це - посвята видатному українському науковцеві, авіаконструкторові Ігорю Сікорському.

© Марина Чиянова


Рецензии