чи можна под лити рай

чи можна поділити рай,

щоб стало місця і братам і друзям.

солдате прошу не вмирай,

вернись додому не двохсотим грузом.

вернись живим не в мармурі чи міді,

щоб не лишитись, завжди, молодим.

щоб сивим і старим ти знову видів.

усе на світі, крім, війни й біди


Рецензии