там дэ Божый дар для сэрця

там де Божий дар для серця

ось за пагорбом дорога
через степ в душевний краю
весь в передчутті тривоги
там сім'я лелек киває
і акації з під неба
придивляються чи взнають
любі я ж іду до себе
чи околиці впізнаю

край села, що звався Кряків
жаб піснями знаменитий
в річечці плотва і раки
берег сонцем перемитий
там жили ласкаві люди
бабусі в неділю святом
на стільцях в платочках всюди
у роки ті п'ятдесяті

а Дід Курський швець й рибалка
зрання з вудкою до річки
де городи через балку
на бригаду з сіном бричка
розігнавшись битим шляхом
пісня шин велосипедних
вже лечу подібно птахам
край батьківський заповідний

о стежини вірні й рідні
через сотні кілометрів
обійму вас й пірамідний 
світ тополь на шелест щедрий
побувавши віртуально
там де Божий дар для серця
я з тобою сповідальна
туя де могилки в'єшся 

тож простіть мене небогу
душі що літають в небі
з вами вічно в діалогу
Боже стрінемося в Тебе

15.10.2021р.


Рецензии