Десь там..
Якої нам звідси не видно, -
Там люди щасливі й відверті,
Закохані й трішечки дивні;
Вони люблять сонце і дощик,
Навчають хмаринки літати,
Збирають промінчики в горщик,
Щоб райдугу потім зіткати;
Слова в них - коштовні перлини,
Веселі вони й невгамовні,
Закохані й трішечки дивні,
І сяйва чарівного повні.
Свидетельство о публикации №121101500188