Замира

Зал аватай ракъинин нур,
Зи гележег , зи бахт , уьмуьр,
Чи бахтуниз са рехъ къалур,
Кьисметдин куьлег , Замира!

припев:
Ваз ширин  чан багъишда за ,
Уьмуьр девран ,багъишда за,
Муьгьуьббатдин дарман-дава,
Вун я чан ширин ,Замира.

За вахъ галаз гьалда дуьнья,
Рик/ин къене  са вун туна,
Аман минет, вакай чара,
Кьисметдин куьлег ,Замира.


Рецензии