Восеньскаю ранiцай зiрнула у вакно

Восеньскаю раніцай зірнула у вакно –
Сонца, нібы з крынкі, п’е туман нагбом…
П’е ды усміхаецца –
Смакам наталяецца…
Гэтую карціну доўга назірала…
Покуль назірала – туману і не стала…


Рецензии