Ти скажи

Ти скажи, ти скажи, ти скажи ти,
як тобі жовтая трава,
любиш чи ні по ній пройти,
як тобі мряка ранкова,
Ти скажи, ти скажи,
як тобі сонце за вікном,
коли воно в небі лежить,
а чи утомою чи сном.
Ти скажи, ти скажи, ти скажи ти,
як навкруги світ сіріє що мить,
як тобі сірість не знайти,
що завжди поряд, ось летить!
ти скажи, ти скажи,
сонцю скажи за вікном,
ти скажи, ти скажи,
пташці скажи за вікном,
ти скажи як любиш їх,
сірість осіння в мить втече,
ти скажи, ти скажи, це ти скажи,
жарко же сонце її припече!
Скаже тобі також сонце любов,
скаже пташина любов ти їй вір!
Тільки не йди знову ти за вікно,
а залишайся серед цих подій,
діє чи осінь, то все лиш любов,
жовкне трава та весна прийде знов,
ти лиш любовю на світ подивись,
осінь для щастя,ти з нею здружись!


Рецензии