Закохана
Без боротьби здалась у твій полон.
Закохана, а значить я вродлива.
Цілуй мене, могутній Аполлон.
І хай цвітуть бруньки мого кохання,
І все нутро наповниться теплом...
І полум'я затлілого бажання
З новою силою нехай палає знов.
Нехай горить у нім розчарування,
Розлука, зрада, сумніви, нудьга.
Хай квітне знов бузок мого кохання
І в серці розгорається жага.
Закохана, а значить я мрійлива.
Я без вагань здалась у твій полон.
Закохана, а значить я щаслива...
Цілуй мене, могутній Аполлон.
Свидетельство о публикации №121101204204
Светлана Шакула 08.02.2022 21:36 Заявить о нарушении
Диана Гудолл 08.02.2022 22:06 Заявить о нарушении