Освенцим
Освенцим по нас плаче знову,
І в пекло вже відчинені врата,
Де у вогні горить свобода слова
І продається дешево душа.
Скажіть, куди поділась совість?
А може її зовсім не було?
Чи пропаганда гарно милить очі,
Чи розум замінили на дупло,
В яке кладуть усе, що заманеться?
Та ще не всі суху траву жують...
Чому ягнят приносили у жертву?
Бо вівці згоду мовчазну дають...
Не можу я назвати чорне білим,
Хоч шість з семи покірно скаже "Так."
Я краще буду білою вороною,
Аніж кивати головою як гусак.
Свидетельство о публикации №121101204011
и прекрасное стихотворение.Здоровья вам,сил и творческих удач! С уважением.
Вера Голобородько 2 08.02.2022 08:52 Заявить о нарушении
Диана Гудолл 08.02.2022 11:33 Заявить о нарушении
Вера Голобородько 2 08.02.2022 14:17 Заявить о нарушении