Господу
Гріховне...хто оці?
Небагатьом ти дав прозріння
А решта - в мороці...
Твоя я, Господи, навіки,
Вдягнув "на гак",
Крізь темні ночі, болю ріки,
Без тебе як?
Твоєю тишею святою
Душа сповна...
І ти рятуєш світ від болю
Ковтком вина...
І ти тримаєш мою душу
Бо пустка й ніч,
І знов я обирати мушу
Між протиріч...
12.10.21
Свидетельство о публикации №121101203823