Неси мене лiтак
На тій землі, що зветься Україна,
Біліють хати чисті мов сніги,
І ллється пісня ніжна, солов'їна...
Неси мене, літак, неси,
Туди де сосен зеленіє врода,
Де золоті розкинулись піски,
Неси на крилах у Дніпровські води...
Десь там далеко, де блищить роса
На пелюстках закоханої мальви,
Плететься туго панночці коса,
І по воді пливе вінок купальний...
Неси мене, літак, неси,
Туди де сосен зеленіє врода,
Де золоті розкинулись піски,
Неси мене туди, в Дніпровські води...
Десь там далеко, яблуні плоди,
Збирають теплі мамині долоні,
І чорнобривців помаранчевих ряди,
Мені шепочуть "Здрастуй, люба доню"...
Неси мене, літак, неси,
Туди де сосен зеленіє врода,
Де золоті розкинулись піски,
Неси на крилах у Дніпровські води...
фото Н. Лада
Свидетельство о публикации №121101203815