ЗАРЯ И Я
МЕНЕ ОДНУ СПІТКАЛА ЗВІДТІЛЯ?
ЗАКРИЮСЬ СОРОМЛИВО ВІД ЦІКАВИХ-
І ВЖЕ НЕ БУДЕ ПОГЛЯДІВ ЛУКАВИХ.
ВОНА ВСЕ БАЧИТЬ НА ЗЕМЛІ ЗДАЛЯ.
ВСЮ НІЧ ПО НЕБУ В САМОТІ ГУЛЯ.
ДО МЕНЕ ЛИНУЧИ , ЗОРЯ СІЯЄ.
МОЖЛИВО,ПОСМІШКУ МОЮ КОХАЄ?
НАТОПТАНІ МОЛИТВАМИ СЛІДИ.
ДЕ Я БЛУКАЮ,ТАМ ТЕПЕР І ТИ..
А НЕБО НЕОЗОРЕ І БЕЗКРАЄ.
ВОНО КОХАННЯ НАШЕ ЗБЕРІГАЄ.
Свидетельство о публикации №121101200344