Я тобi подарую цей ранок

Я тобі подарую цей ранок,
Зазирни в його спляче життя,
Посміхнись, не сумуй, в нім початок,
Наших мрій, і надій майбуття...

Я тобі подарую чудовий,
Вересневий та райдужний день,
Про минуле не згадуй, мій любий,
Ми щасливі з тобою тепер...

Я тобі подарую казковий,
Загадковий, янтарний вечір,
Ніжну пісню, та лагідне слово,
Чисте серце, як той білий лебідь...

Ніч шалену і щире кохання
Подарую тобі, єдиний,
Ти моє хворобливе бажання,
Ти моя заповітна мрія...


Рецензии