Бамбук щастя

 ПО СТЕЖЦІ БОЯЗКО ІДУ.
ЩО ЗАГУБИЛА- НЕ ЗНАЙДУ.
КЛУБОК НЕЗДІСНЕНИХ БАЖАНЬ
СПЛЕТЕ НАДІЮ БЕЗ ВАГАНЬ.

БАМБУК СПІРАЛЛЮ ЗАКРУЧУ
І ШЛЕЙФ РОСОЮ ЗАМОЧУ.
БО ЩАСТЯ - ШВИДКОПЛИННА МИТЬ,
А ПОТІМ ЛИШ ПЕЧЕ,БОЛИТЬ..

МОЄ ЖИТТЯ - ВСЕ НА ВИДУ.
ДРУГОГО,БАЧТЕ,НЕ ЗНАЙДУ.
ЯК БИ ХОТІЛА Я РАЗОК
ПРОЖИТИ ЩЕ ОДИН ВИТОК.

НАВЧИЛАСЬ БЕРЕЖНО ЦІНИТЬ
І ТАК ЖЕ НІ ЗА ЩО ЛЮБИТЬ
НАЙМЕНШІ ПРОЯВИ КРАСИ.
О БОЖЕ ТІЛО,ВСЕ ЗНЕСИ.


Рецензии