Аисты
ІЗ РІДНИХ МІСЦЬ В КРАЇ ДАЛЕКІ.
ЇМ ПОСМІХАЄТЬСЯ ПОГОДА,
ЗА НИМИ ТУЖИТЬ ВСЯ ПРИРОДА.
І НАВІТЬ ЖАБИ НА ПРОЩАННЯ
СКЛАДАЛИ ПІСНЮ ДО СВІТАННЯ.
ЇМ ГІЛОЧКИ УСЛІД МАХАЛИ,
ДОБРА В ДОРОЗІ ЇМ БАЖАЛИ.
ЖУРЛИВИЙ КЛИН ПО НЕБУ ЛИНУВ,
ЧУЖІНЬ ЛЯКАЛА ДО ЗАГИНУ.
ЖБУРЛЯ З ДЕРЕВ ЛИСТОЧКИ ОСІНЬ,
НЕМОВ ПРОБАЧЕННЯ В НИХ ПРОСИТЬ.
НАЗАД ВЕРТАЙТЕ ВСІ ДО"ДНОГО,
КОРОТША БУДЕ ВАМ ДОРОГА.
Я Ж ЇМ НІЧОГО НЕ СКАЗАЛА.
ВОНИ Ж БО ЗНАЛИ,ЯК ЧЕКАЛА.
Свидетельство о публикации №121101107567