У вир й

    У вирій


              Ісусу Христу, Слову,
              присвячується з любов’ю


Пригасло світло
і примеркнув жовтень-вир
тепер незгасніш в небеса
                дивитись
де радикальніше
ягнятам-перламутрам
            веселитись!
і все піднесення
і — райський мир!
І Твій, Боже, вспокоюючий
мир!

Серцям піднесеним у супокої.
Приносить зорям
       у квартирний вирій
сам хто піднявся
         зіркою — простою...

04.10.2021,
віддання свята Воздвиження Хреста


Рецензии