My love has tired

My love has tired.
No more some passion.
No more some tenderness. No reason
to walk together through a life.

My love has died.
Religion’s crashing
Down. The access for my heart denied.
But I’m alive!
Not so depressing.
I ever can to make a smile,
And hope: one day I will be happy,
Not so alone even if for a while!


Рецензии