Восьмивирш

Восьмивірш

Я марно тебе закликала в сни.
Не йшов, немов заглибився у вир ти...
А врожаї зірок такі рясні
Складала хутко темрява у скирти.

І поки ранок рани лікував,
Сумні віки дивилися у вікна,
Кохання запікалося в слова
І у рядках подовжувало вік нам...

І я, з восьми промінь, світів і вір
Сплітаючи наступний день,  зненацька
В одну надію склала восмивірш.
Дивлюсь – а там рядків-років дванадцять.


Рецензии
Дуже цікавий і душевний вірш! Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   09.10.2021 22:22     Заявить о нарушении
Красно дякую Вам!

Ирина Юрчук   13.10.2021 17:28   Заявить о нарушении