Так! я л тав...

*   *   *


           Вседержителеві, Слову,
           і апостолу-євангелисту
           Іоану Богослову
           присвячується в любові


1

Так! — я літав
І градус мій не ждав
І Той, Кого
я незабутньо так знаходив
Сам готував йому
               народи і
          народи
І так між ними
Його Дух зростав
           Любові й правди:
           Вогню і знань —
Струс небувалий у крилатості —
Свободи!!
Де ви знайдете час?
Бог його вбгав —
І він в час Божий переходить!
              Бо все у серці
              й всі.
              І Бог їх водить!


2

І градус є свободи!!
Що понад морем
І понад горами
І морем із людей
Та з чорним горем!!


Життя без вибухаючих
                і вільних слів —
В горі й проходить!..
Блаженний Бог! —
Блаженне родження всіх
               Його слів,
Що вхід у вищий градус
         вам знаходить!!!

09.10.2021,
свято перенесення мощів Іоанна Богослова


Рецензии