Лезгинка

Чи Дагъвийрин рик/ алай гурлу макьам,
Ягъ,,Лезгинка",йигинара дустар кам,
Къалурдайвал чи адетар ,гьунарар,
Ша майдандиз ,акъуч/ рухваяр, рушар.

припев:
Гьазур хьана кьуьлериз,
Ша акъуч/а демерриз.
Жегьилар чи лувар я,
,,Лезгинка" кьуьл гьунар я.

Чилин шардал машгьур авур лезги халкь,
,,Лезгинка" я чи эхтибар , чи къуват.
Акъуч/ дустар ,ачух ийин гуьгьуьлар,
Лезгинкадал кьуьлер ая жегьилар!

Куь к/вачерик гьамишанда хьурай звер,
Сивелайни кими тахьурай гьич хъвер,
Сад хьурай куьн гьамишанда ,лезгияр,
Шад хьурай куьн гьамишанда, жегьилар!


Рецензии