Дзю-До

Nancy 's slut
but Jenny mad

Can me go to
get regret - ?

While the abrupt spirits
hanged-it -  in the air

When the night
is kommt to brave

Both of them
they must dissolve it

Must to hearing in
double ears of them

About distinctly-distant
 the mountains , abt horizont

Mother to Father
About their relationships
Which killed finally-напрочь
 Ребенка-борова

 ни-вслух , a на матах
ни выскозать б ! -  пошли бы  все в  - дзюдоисты 
 joints-суставы
 выламывать

 --- --- -

 Понимаю теперь ,
 как сломал и что по ошибке
просто схватил за руку Pablo , да дернул !
 Сломалась лучевая косточка - даже
гипса ни надо :  сама срастётся  !

 ... Думается , оттстегнул  лоботрясу Pablo на поправку , еду ,
" причинение наилегчайших , dolbo , вреда-здоровью , по неосторожности
 e.g : " кипятильник ударил током "
 


Рецензии