Позолоченные

ЗОЛОТІ ДЕРЕВЦЯ,ЗОЛОТЕНЬКІ.
НІБИ ВЧОРА БУЛИ ЩЕ МАЛЕНЬКІ!
ВИГРАВАЛИ НА СОНЦІ ЛИСТОЧКИ,
І ВСМІХАЛИСЬ СМАРАГДОМ В КУТОЧКУ.

А СЬОГОДНІ ВЖЕ СОНЦЯ СИНОЧКИ
ОДЯГЛИ ЗОЛОТИСТІ СОРОЧКИ.
МОЖЕ Й СУКНІ,ЧИ ЖОВТІ ТУНІКИ,
ДЕРЕВЦЯ ВОСЕНИ МНОГОЛИКІ!

ВІТЕРЕЦЬ ПРОЛЕТИТЬ ШВИДКОКРИЛИЙ-
РОЗКУЙОВДИТЬ У КРАСЕНІВ ГРИВИ.
ОСІНЬ ПАВОЮ ХОДИТЬ ПО ПАРКУ
ЗАГЛЯДАЄ ТИХЕНЬКО І В ШПАРКУ.

НЕ МИНУЛА СЬОГОДНІ НІКОГО?
ХТО ЩЕ ХОЧЕ ДОЩУ ЗОЛОТОГО?
ЛИШЕ Я ЗОЛОТОГО НЕ ХОЧУ.
ПРОСТО ОСЕНІ МІЗКИ МОРОЧУ!

ФОТО НАДІЇ ЛЯЗГІНОЇ,м.КОНОТОП.


Рецензии