Перекрёсток судьбы

На перехресті всіх доріг моєї долі
Наверещалася в самотності доволі.
Я над безоднею туманом пропливала,
Лиш сила Господа наснагу дарувала.

Карабкалась,повзла,та не здавалась.
Душею плакала- на людях посміхалась.
Робота- дім,робота -дім,робота,
Та про синів думки всі і турбота.

Із користі я подруг не шукала.
Вітала лише тих, що поважала.
Десятки літ так швидко промайнули,
Не зрадили ми дружби,не забули.

Багатство вчителя- то спогадів торбина.
А ще дзвінки,що линуть безупинно.
Рідня моя- духовний оберіг,
Завжди приносить щастя на поріг.

А завтра вже - дві шістки -чортівня!
Збереться друзів цвіт і вся сім'я.
І знову щастя на єдину мить
До мого серця світлом прилетить.


Рецензии