Ты приснился
ВІДЧАЙДУХОМ.
НАМИСТИНАМИ В ДУШУ, МОВ ПРОМЕНЕМ СОНЦЯ ПРОНИК.
СУМУВАЛА БЕЗ ТЕБЕ ,ТА ЗОВСІМ НЕ ПАДАЛА ДУХОМ.
ДВА СИНОЧКИ ЗІ МНОЮ.А ХТО ТИ БЕЗ МЕНЕ Й БЕЗ НИХ?
ТИ ПРИХОДИШ У СНИ,НІБИ ВЧОРА ПІШОВ НА КРАЙ НЕБА.
ПОСМІХАЄШСЯ НІЖНО,ТРИМАЄШ ЗА РУКИ ДІТЕЙ.
Я Ж ,ЯК ПТАХ ОДНОКРИЛИЙ , ГОРНУСЯ Й ГОРНУСЯ ДО ТЕБЕ,
РОЗУМІЮЧИ МАРНІСТЬ,БЕЗГЛУЗДІТЬ ОКУЛЬТНИХ РЕЧЕЙ.
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ В СНАХ,МОВ ВОДИЦІ КРАПЛИНУ ОСТАННЮ.
МОВ ПОВІТРЯ В ЛЕГЕНІ ЦІЛЮЩИЙ ЖИТТЄВИЙ КОВТОК
МОВ ЗОРЮ СВІТАНКОВУ,ВСЕВИШНІМ ДАРОВАНУ, РАННЮ,
МОВ У ПОЛІ ПШЕНИЧНІМ НОВЕНЬКИЙ ЖИТТЄВИЙ РОСТОК.
ОБНІМАЮ ТЕБЕ, ЯК ТОЙ ХМІЛЬ ЛІСОВИЙ ДЕРЕВИНУ.
НАДИВИТИСЬ НЕ МОЖУ В ОБЛИЧЧЯ ТВОЄ МОЛОДЕ.
ПРИТУЛЯЮ ТЕБЕ, ЯК СВОЮ НАЙМОЛОДШУ ДИТИНУ,
ЯК БЕЗЦІННИЙ СВІЙ СКАРБ ,ЩО БУЛО ДОРОГЕ Й ЗОЛОТЕ.
ТА ЧОМУ Ж НА СВІТАНКУ,КОЛИ ТИ ЩЕЗАЄШ З ТУМАНОМ,
МОЄ СЕРЦЕ ЖАДАЄ НОВИХ ЖИТТЄДАЙНИХ ПІСЕНЬ.
ХАЙ ТОЙ СОН-ЧАРОДІЙ ,ЩО ПРОНИК В МОЄ СЕРЦЕ ОБМАНОМ,,
ПЕРЕТВОРИТЬ НА ЩАСТЯ НАШ РАДІСНИЙ ЗАВТРАШНІЙ ДЕНЬ.
Свидетельство о публикации №121100706426