Цветы осени

МАЙОРІВ НЕ ЧІПАЄ РАННЯ ОСІНЬ.
ВОНИ ТАК ВІНЦЕНОСНО КВІТКОНОСЯТЬ.
 ТАК ТЯГНУТЬСЯ ДО ПРОМЕНІВ ЛАСКАВИХ
І РОЗДАЮТЬ ВСІМ ПОСМІШКИ ЛУКАВІ!
 ПОДРУЖОК КВІТНИКИ ОВАЦІЇ ЗРИВАЮТЬ,
КОЛИ ОСІННІ АЙСТРИ РОЗЦВІТАЮТЬ.
НА ПІВ ГОРОДУ РОЗЛЯГЛИСЯ  НИНІ.
ХВАЛА І ЧЕСТЬ ОЛЕНЧИНІЙ  ЖОРЖИНІ!
РОМАШКИ В ЛІДИ ЗРАЗУ БІЛЯ ХАТИ
УМІЮТЬ НАЙЧЕРСТВІШИХ ДИВУВАТИ.
ЦАРИЦІ-ХРИЗАНТЕМИ ПІДРОСТАЮТЬ.
ЯК ЖАЛЬ,ЩО ЇХ МОРОЗИ ПРИБИВАЮТЬ.
Я ВПЕВНЕНА, ЩО ГОСТЯМИ  ДО ХАТИ
ВСІ  КВІТИ ПРИЙДУТЬ З ОСІННЮ ВІТАТИ.


Рецензии