Гуьзетда
Муьгьуьббат амаз рик/е ,эзбериз ви
т/вар,
Уьмуьрди дад тагуз, гьисабиз йисар,
Акъвазда к/аниди зун вун гуьзетиз.
припев:
Гуьзетда,гуьзетда ва мад гуьзетда,
Гьуьжетда, гьуьжетда ва мад гьуьжетда,
Зи къене рик/ амай кьван за гуьзетда,
Вилив хуьз ви рекьер анжах гуьзетда.
Минетда за цава авай гъуцариз,
Суьгьбетда за ракъаризни ,варцариз,
Къиметда дуьньяда авай халкьариз,
Акъвазда к/аниди зун вун гуьзетиз.
Тунва на зи рик/е ц/елхемдик кваз ц/ай,
Магьрумна бахтункай ганач са к/ус пай,
Элкъуьриз гатун рагъ, эхиз хъуьт/уън къай ,
Акъвазда к/аниди зун вун гуьзетиз.
припев:
Гуьзетда, гуьзетда ва мад гуьзетда,
Гуьжетда, гьуьжетда ва мад гьуьжетда,
Зи къене рик/ амай кьван за гуьзетда,
Вилив хуьз ви рекьер анжах гуьзетда.
Свидетельство о публикации №121100607670