Чайники

ПОЧУЛА СЬОГОДНІ РЕКЛАМУ ПРО ДОПОМОГУ В РОЗБУДОВІ ДІЛЯНОК ДАЧНИХ. ПІДКАЖУТЬ НАВІТЬ ЧАЙНИКАМ,ЯК І ЩО РОБИТИ. СИДЖУ І ДУМАЮ: НУ ТАК.КОЛИ Є ГРОШІ,ТОДІ Й ЗАДУМУВАТИСЬ НЕ ТРЕБА. ЗА ТЕБЕ ЗРОБЛЯТЬ ГРОШІ.

ЗАВЖДИ В ЖИТТІ Я ЧАЙНИКОМ БУЛА,
БО СЕРЕД ЧАЙНИКІВ ВРОДИЛАСЬ І ЗРОСЛА.
НЕ ВМІЛА,КАЖУТЬ ЛЮДИ, ХИТРУВАТИ
І БІСА ЗА ЧУПРИНУ ЦУПКО ВЗЯТИ,
ЩОБИ ДОБИТИСЬ У ЖИТТІ БАГАТСТВА,
Я НЕ ВПИСАЛАСЬ ДО "КРУТОГО ПАНСТВА".
НЕНАЧЕ Й РОЗУМУ ДАВ БОГ НЕМАЛО
(ЗА НИМ Я В ЧЕРЗІ НЕДАРМА СТОЯЛА),
ТА ПО ЖИТТЮ Я ЧАЙНИКОМ ХОДИЛА,
ТОМУ ДРУГОЇ ДОЛІ НЕ ЗУСТРІЛА.

БУЛО, ОТОЧУЮТЬ І ХИТРІ,І ПІДСТУПНІ,
ЛУКАВІ,ЖАДІБНІ І З РОЗУМОМ ВІДСУТНІМ.
ВОНИ УСЮДИ ,ЗаВЖДИ НАПРОЛОМ,
А ЧАСТО -Й ДО ЗЕМЛІ ЧОЛОМ...
І ДИВНО НАВІТЬ:ЇМ КРУГОМ ВЕЗЛО,
НЕ ЧУЛИ НІ ПРО ГІДНІСТЬ,НІ ДОБРО.
А ЧАЙНИКИ ДОБРО НАВКОЛО РОЗСІВАЛИ,
Й НЕ ДУМАЛИ ПРО ВИГОДУ ,Й НЕ ЗНАЛИ.
МОГЛИ Б МЕНЕ ВСІХ ХИТРОЩІВ НАВЧИТИ,
ТА ,БОЖЕ МИЛИЙ, НІДЕ ПРАВДИ ДІТИ.
Я Ж НЕ МОЧАЛКА.ДРУЗІ!.ЧАЙНИК Я.
ТО Ж ЧАЙНИКИ Й УСЯ МОЯ СІМ"Я.


Рецензии