Детство. часть 2
НАПОЇТЬ ВСІХ,ХТО ТІЛЬКИ ЗАБАЖАЄ.
А МОЛОКО-ХУДОЖНИК МАРИНІСТ -
СВІЙ СЛІД ПІД НОСОМ БІЛИЙ ЗАЛИШАЄ.
ШМАТОК НАМАЖЕШ СМАЛЬЦЕМ- І НАДВІР,
ЩЕ Й ОГІРКОМ ІЗ БОЧКИ ЗАЇДАЄШ.
І АПЕТИТНИМ ХРУМКОТОМ ОТИМ
ОСКОМУ ШВИДКО ДРУЗЯМ НАГАНЯЄШ..
ПОЧУЄШ КРИК ЗІ СТОРОНИ: "ДІЛИСЬ!"-
ДАЄШ ВКУСНУТИ КОЖНОМУ ПО РАЗУ.
ПОБІГАТИ ВСТИГАЄШ В СПРАВАХ СКРІЗЬ.
НЕ ДУМАЄШ ПРО ВІРУСИ Й ЗАРАЗУ.
А ПОТІМ В БЕРЕГ РАЗОМ БІЖИМО
(У КОЖНОГО ВІД МАТІНОК ЗАВДАННЯ).
ОДНА КРОЛЯМ ЗРІЗАЄ МОЛОЧАЙ,
ДРУГОМУ-ОПОЛОНИКІВ ПОДАЙ...
Я Ж ЗВ"ЯЗУЮ ДЛЯ КІЗОЧОК БУКЕТИ
ІЗ ЦАРСЬКОЇ ОЛЬХИ (СВОЇ СЕКРЕТИ!)
ПРО ЦИПКИ НА НОГАХ МИ ЗАБУВАЛИ,
БО ЇХ І НА РУКАХ МИ МАЛИ.
А ВЕЧОРОМ МИ КУПАНІ Й КРАСИВІ
ВИХОДИЛИ ГУЛЯТЬ ТАКІ ЩАСЛИВІ!
ЯК ПАХЛИ МАТІОЛИ ВЕЧОРАМИ!
ЇХ ЗА ЗАБОРОМ НАСІВАЛИ МАМИ.
ДИВЛЮСЬ НА ВНУЧОК: ІНШИМИ ЗРОСТАЮТЬ.
НЕ ТАК, ЯК МИ .БАГАТО ДУЖЕ ЗНАЮТЬ.
З БАТЬКАМИ ЧАС ПРОВОДЯТЬ ДУЖЕ КРУТО!
УСЕ СПЛАНОВАНО ,НІЧОГО НЕ ЗАБУТО.
БАЖАЮ ЇМ ЩАСЛИВОЇ Я ДОЛІ.
ЗДОРОВ"Я, УСПІХІВ! ВСЬОГО ДОВОЛІ!
НА ФОТО Я У 4 КЛАСІ. ВСІХ ВПІЗНАЛИ?
Свидетельство о публикации №121100607648