Music, Англ пер. стиха А. Кушнера
From Rome and Venice, Parma, Verona.
Forte, fortissimo, fermo, piano,
With some allegro, near Ancona.
Music, you are an Italian, andante.
Or an adagio and dolce mente,
Genoa, Padua, avenue Dante,
Galleries, stairs around Piemonte.
Diminuendo, crescendo, staccato,
Smoky pine trees, smoudeling roses,
Lucca, Siena, then accelerato,
Butterflies, bees, Oh, the metamorphosis!
And pianissimo, loud like thunder,
Scenic vineyards – front, back, open and shady,
Music – you are an Italian wonder,
And ever-changing, same way as a lady.
Свидетельство о публикации №121100607463