В тумане
ЗЕЛЕНОГО РОЗМАЮ ВСЕ ШУКАЛА.
ЩОБИ НАПОЄМ ЗЛАЧНИМ ПРИГОСТИТИ
І БІЛЬШ ТОБОЮ ЗРОДУ НЕ БОЛІТИ.
НЕСТЕРПНІ СУМНІВИ,ДАРЕМНІ СПОДІВАННЯ.
ЧИ БУДЕМ РАЗОМ МИ,А ЧИ КОХАВ В ОСТАННЄ.
ДУМКИ ТВОЇ ЧИТАТИ НЕ БЕРУСЬ.
ІЗ ХИТРІСТЮ, НЕПРАВДОЮ ЗІТКНУСЬ .
ПРО МЕНЕ ДУМАЄШ ?МЕНЕ ОДНУ КОХАЄШ?
А,МОЖЕ,ДЕСЬ І ІНШУ ОБНІМАЄШ?
НЕСТЕРПНІ СУМНІВИ,ДАРЕМНІ СПОДІВАННЯ.
ЧИ БУДЕМ РАЗОМ МИ,А ЧИ КОХАВ В ОСТАННЄ.
НЕ КЛИЧ МЕНЕ.НЕ ЗВИ.НЕ ДОЖИДАЙ!
НЕ ХОЧУ Я З ТУМАНАМИ МИРИТИСЬ.
БО ЛЕГКО ТАК І В ЛІСІ ЗАБЛУДИТИСЬ,
ШУКАЮЧИ ЧАРУЮЧИЙ РОЗМАЙ
НЕСТЕРПНІ СУМНІВИ,ДАРЕМНІ СПОДІВАННЯ.
ЧИ БУДЕМ РАЗОМ МИ,А ЧИ КОХАВ В ОСТАННЄ.
Свидетельство о публикации №121100607319