МОРЕ
Сонце забігло на мить за хмарину.
Дівчина гожа крилята розкрила.
Усмішка грає безмірно щаслива!
Море безкрає ступні ласкає.
Радість за плечі її обіймає.
Бризу морському підставила личко,
Малює уява коханого щічку.
Серед такої дрімливої тиші
З серця полинули радісні вірші.
Гами складає душа і співає-
Море розчулене слізку стирає.
Свидетельство о публикации №121100607151