***

*   *   *


Земля дає таку
вже змінену колізію
терпку
все це Голандія —
без запаху й смаку
в мені ж згори  і збоку —
         духу дійство


все буде в центрі — та нічим
всі знову ж
      в центрі — та ніким
я буду краплі духу
            як в грядки
в їх серці збільшене крутійство
земля дає таку
на зцілення —
цілість художнику
(Голандія в той час
                знову під воду)


бо духу зцілення
ураз і сходу
якщо не злий
і все у тебе навпаки
і ти їх піпаєш — де ж
                ті
художності смаки
          духовнії смаки...

02.10.2021, свято
благовірного великого  князя Ігоря


Рецензии