In the AscII code 4655434B424F5453 means FuckBots

FUCKBOTS = Sequence of symbols "46 55 43 4B 42 4F 54 53" in the Hexadecimal Code...+)

]·[

817 - ;;;;;; - хитбадот (фальсификация)
170 - ;;; - анан (облако). ;;; - макель (палка). ;;; - (песель - статуя, скульптор)
81 - ;;; - тева (природа). ;; - аф (нос). ;;;; - (тавас - павлин).
70 - ;;; - яин (вино). ;;; - (сод - тайна)
17 - ;;;; - эгоз (орех). ;;; - (тов - добро)


Рецензии