Отклик на мелодию хэндпана
Темно так
Щезнув слiд, стерся знак,
Нi дзвiнка, нi листа,
Де ти э, нащо так?
Самота, самота,
Без тебе я не та,
Не бринить мiй хэндпан
Серцю в такт, серцю в такт.
Пусто так...
Темно так...
Лолита Любович;
Свидетельство о публикации №121100202368