Бiблiятэкары чаго толькi не умеюць...
І вершы пачытаць,
І падтрымаць таго,
Хто ў свой маленькі век яшчэ чытаць не ўмее,
Адкрыць ім казак свету хараство
І байкі напісаць!
А што? Было!
Іван Андрэевіч Крылоў!
Иван Андреевич Крылов. Гравюра И. Фридрица по рисунку А. Н. Оленина.
Публикация Андрея Чернова на сайте несториана/nestoriana
Свидетельство о публикации №121092800821