Где-то в слезах. Lost In Your Tears

Где-то в слезах (Черный Кофе)
https://www.youtube.com/watch?v=CsShSThKro0
 
Lost in your tears

Lost in your tears crying with fear
Your soul looks for her road.
Night is too dark, alarm’s in your heart
The way to yourself is cold,

We, my darling are to be together here,
As two roads coupled by fate for ever.

This night you weep,
Tears run and candles are burning.
Pleasure and grief
are in unreal and sudden bonding.    

You cannot link so thin string,
You are  quite get to despair.
High in the sky stars blink at night
They glitter in silence from there.

We, my darling are to be together here,
As two roads coupled by fate for ever.

This night you weep,
Tears run and candles are burning.
Pleasure and grief
are in unreal and sudden bonding.    

Look into your heart for to learn yourself.
We are together!

Оригинал

Где-то в слезах твоя душа
Ищет к себе дорогу:
Темной тропой холод ночной,
В сердце огонь тревоги...

Мы с тобою навсегда в одном строю:
Две дороги связаны судьбою.

Плачешь все ночь:
Льются слезы, сгорают свечи...
Радость и боль,
И так призрачна эта встреча...

И не связать тонкую нить:
Ты на краю отчаяния!
И как всегда в небе ночном
Звезды хранят молчание...

Мы с тобою навсегда в одном строю:
Две дороги связаны судьбою.

Плачешь все ночь:
Льются слезы, сгорают свечи...
Радость и боль,
И так призрачна эта встреча...

Посмотри в себя и узнай себя:
Мы снова вместе!


Рецензии