Про тебе, про одну
Усі мої думки про тебе, про одну –
Вчуваються в піснях – про тебе, про одну.
Я вітру слухав спів – здалеку він летів –
У полі він співав – про тебе, про одну.
\
Я слухав, як струмок – дзвінкий зачарував –
Водою дзюркотів – про тебе, про одну.
Я слухав солов’я – рулади розсилав,
Витьохкував всю ніч про тебе, про одну.
Сам склав і заспівав для тебе Нізовцов
Цю пісню про любов – про тебе, про одну.
Свидетельство о публикации №121092801580
Коль песню про её одну,
Хлопец поёт повсюду.
С уважением.
Юрий Симоненков 01.12.2021 10:58 Заявить о нарушении