Михаил Лермонтов Утес На украинском

Ночувала хмарка золотая
На грудях у стрімчака-тітана;
З ранку мандрувать помчала рано,
В блакитІ  веселкОю  сіяя.

Но лишівсь вологий слід на тілі
Стрімчка старого. То ж самотньо
Він стоїть, замислився могутньо
І  тихенько плаче у пустелі.


Рецензии