Каем и мае уарзт?

Каем и мае уарзт?Цы фаеци зноны уалдзаег?
Аевиппайды цаемаен фесаефт йае фаед?
Мыййаг аем каед хъыг фаекасти мае  зараег?
Мыййаг ыл каед аез фаг нае кодтон мает?

Ваеййы,фаеуайы цаестытыл йае сурает.
Аерымысын заердаебынаей йае худт.
Фаелае мае хъуыдытае аез дард ранмае фаесурын,
Цаемаей сае мастаей ма рисса мае уд.


Рецензии