Хвилястий папуга

Хвилястий папуга, хвилястий папуга,
Хвилястий папуга  сумує без меж.
Нема йому друга, нема йому друга,
Нема йому друга і подруги теж.

Розлючена кішка, розлючена  кішка,
Розлючена кішка полює за ним.
Замислишся трішки, замислишся трішки,
Замислишся трішки і згинеш, як дим.

Він хоче на волю, він хоче на волю,
Він хоче на волю, нема вороття.
Знайоме до болю, знайоме до болю,
Знайоме до болю  оце відчуття.

Теж хочу на волю…


Рецензии
Попке на волю нельзя...может поговорить с ним, он и успокоиться. Кстати, если попугай один, он скорее обучается говорить)))

Владимир Филимонов   13.10.2021 13:06     Заявить о нарушении