А днi бегуць в аднi оно места

Остановітэсь, падлы!

Есть нежные, красівые места
І где-та у засранцев.
Но эт ліш островкі. Бо вон тюрма –
Дэ діткы жруть но хімікаты.

Чым пахне тыхый город наш? В срачах,
Шо, хоч сказаць, парадак?
А есть ведь СЭС. Да попылу ж ныма!
І хто засыплэ гадость.

Надія но на Васілька:
Колысь у свынк прыбрав фсэ.
Ф століцы бо даж гучать молодняк,
Шоб смітьтя більш пуд лавко.

І нывыносно довго буты там.
І спышымо дохаты.
Бо тут оно і оддыхайм
Шэ трошкы од діктатый.

В сылі чыстій. Но так ж, бы в англічан:
Усэ грохочуть танкы!..
Ну, бо ш трэ с корнём зеленя.
Да й кусцік – од ограды.

Куды ідэ вся гэта голытьба…
На храпы но коб маскы!
А скіль ж ковід той прылытат?
Душе дэ ваша, паньство?

Ведь ісціна запрешчена.
І піп ныхай но правыть.
Бо злодыем так выгодно, шоб вас
Кормыты, бы ягняток.   


Рецензии