Радуйся!!!

Радуйся, от того что живешь.
Радуйся, от того что ты ждешь.
Радуйся, от того что придет.
Радостный, день когда все пройдет.

Радуйся, что в душе тишина.
Радуйся, что на сердце весна.
Радуйся, что вокруг мир поет.
Радуйся, что во всех Бог живет.

Радуйся, жизнь прекраснейший дар.
Радуйся, мир без счастья так стар.
Радуйся, пусть и всем хорошо.
Радостней, будет житься еще.

Радуйся!!!


Рецензии