Квекай мягькем бине хьуй

Къурмишнавай межлисар,
Мубарак квез сагьибар.
Буба галаз дидени,
Ша кьуьлуьник енгени.
припев:
Ша  ц/ийи свас тахтуниз,
Наврузбеган бахтуниз.
Квекай мягькем бине хьуй,
Тухумрин кьил вине хьуй!

Бахтлубур хьуй кьисметар,
Сусан к/вачихъ девлетар.
Муьгьуьббатди вафалу ,
Эквер гурай ишигълу.
 
Диде -бубадин мурад,
Жегьил рик/ер хьурай шад.
Сусаз хьана рухваяр,
Артух хьурай архаяр!


Рецензии