Як би не вмер вiд переляку
Як би не вмер вiд переляку
Побачив променi краси
Хвостом вилявши як собака
Коли бажає ковбаси
Вона же свiтло-берегиня
А я бешкетник i блазнюк
Літає без мітли богиня
Вмить перетворить: я – пацюк
150921
Свидетельство о публикации №121092105614