Я в матус пом чниця

Я в матусі помічниця - так говорять всі.
Допомагаю я матусі, співаю пісні.
І рано – вранці, я одягаюсь вже сама.
Дорослою мене, завжди - називає вона.

Приспів:
Матуся, матуся, рідненька моя!
З тобою не страшна і навіть біда.
Ти від біди мене завжди вбережеш
І ніжно хустинкою сльози утреш.

Я матусі подарую - квіти запашні.
Їх в садочку я поливала – вони чарівні.
Її зі святом привітаю і обійму.
Ніжно в щічку поцілунок, матусі, подарю.

Приспів: …

Рано - вранці прокидаюсь з матусею я.
Вона ходить на роботу а в дитсадочок я.
Ми із нею нерозлучні, так говорять всі.
Я ж у неї помічниця - це добре знають всі.

Приспів: …


Рецензии