Я маленька бдж лка

Я маленька бджілка жу – жу, жу – жу, жу – жу.
Я кожну квіточку в садочку облечу.
Для нас в небі яскраво, сонечко сіяє.
В дитсадочку дітвора весело гуляє.

Приспів:

Жу – жу – жу – я маленька бджілка.
Жу – жу – жу і люблю як цвіте квітка.
Жу – жу –жу - нектар з квітів збираю.
Жу – жу – жу і медом всіх пригощаю!

Я маленька бджілка жу – жу, жу – жу, жу – жу.
З ранку до вечора – працювати люблю.
Я з квітки на квітку перелітаю завжди.
Не чіпай мене – можу тебе ужалити.

Приспів: …

Я маленька бджілка жу – жу, жу – жу, жу – жу.
Весну і літо, дуже – дуже я люблю.
А взимку відпочиваю – весну чекаю.
Всій дітворі здоров’я і щастя бажаю!

Приспів: …

5 серпня 2019 рік


Рецензии